Εγγραφές

Εγγραφές

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή με το γραφείο μας...

Περισσότερα...

Δικαιολογητικά

Δικαιολογητικά

- Φωτοτυπία αστυνομ. ταυτότητας
- Αντίγραφο Lower ή Proficiency...

Περισσότερα...

Δίδακτρα

Δίδακτρα

Ενημερωθείτε για τα δίδακτρα των Πανεπιστημίων της Τσεχίας...

Περισσότερα...

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Για τις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές στην Τσεχία απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις...

Περισσότερα...

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΑΤΑΠ”

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Εκτύπωση

Για τις Ιατρικές / Οδοντιατρικές Σχολές, για την Κτηνιατρική και Φαρμακευτική Σχολή στο Μπρνο καθώς και την Φυσικοθεραπεία στο Μπρνο απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις.

Η CMS AGENCY ως επίσημος αντιπρόσωπος των Πανεπιστημίων της Τσεχίας διοργανώνει τις εισαγωγικές εξετάσεις τον Ιούλιο στην Ελλάδα και τον Μάιο στην Πορτογαλία . Τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές είναι η Χημεία, η Βιολογία και η Φυσική ενώ σε κάποια τμήματα μπορούν να αντικαταστήσουν τη Φυσική με Μαθηματικά. Για την Κτηνιατρική και Φαρμακευτική Σχολή στο Μπρνο καθώς και τη Σχολή Φυσικοθεραπείας στο Μπρνο οι υποψήφιοι εξετάζονται στη Χημεία και τη Βιολογία.

Για τις σχολές της Φυσικοθεραπείας και Γυμναστικής Ακαδημίας στην Πράγα και της Φαρμακευτικής στο Χράντετς Κράλοβε δεν απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις. Προϋπόθεση για την εισαγωγή των φοιτητών είναι η κατάθεση δικαιολογητικών, η αξιολόγησή τους , η συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων στο Πανεπιστήμιο από το γραφείο μας.

Ακολουθήστε μας

FACEBOOK TWITTER GOOGLE + LINKEDIN YOUTUBE

Επικοινωνία

Διεύθ.: Νίκης 23, Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

Τηλ.: 211 7508143

Fax: 211 7508144

Κινητό: 6984044803

Web: http://www.cmsagency.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων