Εγγραφές

Εγγραφές

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή με το γραφείο μας...

Περισσότερα...

Δικαιολογητικά

Δικαιολογητικά

- Φωτοτυπία αστυνομ. ταυτότητας
- Αντίγραφο Lower ή Proficiency...

Περισσότερα...

Δίδακτρα

Δίδακτρα

Ενημερωθείτε για τα δίδακτρα των Πανεπιστημίων της Τσεχίας...

Περισσότερα...

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Για τις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές στην Τσεχία απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις...

Περισσότερα...

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΑΤΑΠ”

Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής στο Μπρνο

Εκτύπωση

Το Πανεπιστήμιο της Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής ιδρύθηκε το 1919 και είναι το μοναδικό Τσέχικο Πανεπιστήμιο που ειδικεύεται στην Κτηνιατρική. Βρίσκεται στα προάστια του Μπρνο στην περιοχή Kralovo Pole. Αποτελείται από κτίρια του 19ο αιώνα που συνυπάρχουν αρμονικά με πιο μοντέρνα και εξελιγμένα που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια. Το Πανεπιστήμιο της Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής επιστήμης, διατηρεί μια μοναδική θέση στο χώρο της εκπαίδευσης χάρη στα ερευνητικά προγράμματα και τις εξειδικευμένες δραστηριότητες του.

ΜΠΡΝΟ: Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Το Μπρνο, το ιστορικό κέντρο της Μοραβίας, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας με πληθυσμό περίπου 400.000. Η ζωή και η ατμόσφαιρα του Μπρνο είναι βαθιά επηρεασμένη από τα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά ιδρύματα. Έξι δημόσια Πανεπιστήμια με 80.000 φοιτητές (η μεγαλύτερη συγκέντρωση φοιτητών απ’ όλες τις πόλης της Τσεχίας) συμβάλλουν στο να είναι το Μπρνο μια από τις πιο ελκυστικές πόλεις για σπουδές. Δικαίως το Μπρνο έχει χαρακτηριστεί πόλη των Πανεπιστημίων.

Ακολουθήστε μας

FACEBOOK TWITTER GOOGLE + LINKEDIN YOUTUBE

Επικοινωνία

Διεύθ.: Νίκης 23, Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

Τηλ.: 211 7508143

Fax: 211 7508144

Κινητό: 6984044803

Web: http://www.cmsagency.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων