Εγγραφές

Εγγραφές

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή με το γραφείο μας...

Περισσότερα...

Δικαιολογητικά

Δικαιολογητικά

- Φωτοτυπία αστυνομ. ταυτότητας
- Αντίγραφο Lower ή Proficiency...

Περισσότερα...

Δίδακτρα

Δίδακτρα

Ενημερωθείτε για τα δίδακτρα των Πανεπιστημίων της Τσεχίας...

Περισσότερα...

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Για τις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές στην Τσεχία απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις...

Περισσότερα...

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΑΤΑΠ”

Χράντετς Κράλοβε

Εκτύπωση

Η πόλη του Χράντετς Κράλοβε με 100.000 κατοίκους βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στη συμβολή των ποταμών Elbe και Orlice, 100 χλμ. ανατολικά της Πράγας. Υπάρχει τρένο που συνδέει την Πράγα με το Χράντετς Κράλοβε καθημερινά με συγκεκριμένα δρομολόγια. Επίσης η πρόσβαση στην Πράγα μπορεί να γίνει με λεωφορείο. Και τα δύο μέσα κάνουν 1,5 ώρα για να φτάσουν στον προορισμό τους. Οι αποστάσεις στο κέντρο της πόλης πραγματοποιούνται με τραμ και λεωφορεία. 

Στο Χράντετς Κράλοβε κάθε χρόνο φιλοξενούνται πολλά φεστιβάλ, όπως είναι το γνωστό φεστιβάλ της Jazz και το διεθνές φεστιβάλ θεάτρου. Οι δρόμοι και τα πάρκα που πραγματοποιούνται οι συναυλίες γεμίζουν κόσμο και ολόκληρη η πόλη αποκτά μια ατμόσφαιρα μοναδική.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟ ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ

Οι φοιτητές με περίπου 300 Euro το μήνα (σχεδόν 8.500 CZK) μπορούν να καλύψουν:

  • τη διατροφή τους: μέσα στο Πανεπιστήμιο υπάρχει εστιατόριο που μπορούν οι σπουδαστές να έχουν ένα πλήρες γεύμα με 2-5 ευρώ.
  • τη μετακίνησή τους . Η φοιτητική κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς κοστίζει από 210 CZK για ένα μήνα δηλαδή 8,5 ευρώ.
  • τα προσωπικά τους έξοδα.

Βασικός παράγοντας για τη διαμόρφωση των εξόδων αυτών είναι οι ίδιοι οι φοιτητές.

Το κόστος διαμονής διαμορφώνεται ανάλογα με τα τετραγωνικά αλλά και την τοποθεσία που βρίσκεται το σπίτι. Τα διαμερίσματα που είναι πιο κοντά στο πανεπιστήμιο είναι πιο ακριβά. Στο Χράντετς Κράλοβε το ενοίκιο για ένα studio είναι 350-500Euro. Για ένα δίχωρο διαμέρισμα με κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, το ενοίκιο είναι 400-650Euro. Στην τιμή ενοικίων συμπεριλαμβάνονται η θέρμανση, το νερό και το ρεύμα. Κάποια διαμερίσματα μπορεί να είναι επιπλωμένα ή μερικώς επιπλωμένα. Στο ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται το Internet.
Στην πόλη του Χράντετς Κράλοβε υπάρχουν φοιτητικές εστίες οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα ανεκτές και δεν προτείνονται από το γραφείο μας.

Ακολουθήστε μας

FACEBOOK TWITTER GOOGLE + LINKEDIN YOUTUBE

Επικοινωνία

Διεύθ.: Νίκης 23, Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

Τηλ.: 211 7508143

Fax: 211 7508144

Κινητό: 6984044803

Web: http://www.cmsagency.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων