Εγγραφές

Εγγραφές

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή με το γραφείο μας...

Περισσότερα...

Δικαιολογητικά

Δικαιολογητικά

- Φωτοτυπία αστυνομ. ταυτότητας
- Αντίγραφο Lower ή Proficiency...

Περισσότερα...

Δίδακτρα

Δίδακτρα

Ενημερωθείτε για τα δίδακτρα των Πανεπιστημίων της Τσεχίας...

Περισσότερα...

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Εισαγωγικές Εξετάσεις

Για τις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές στην Τσεχία απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις...

Περισσότερα...

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΑΤΑΠ”

Γυμναστική Ακαδημία

Εκτύπωση

Γυμναστική Ακαδημία

Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου ιδρύθηκε το 1348 από τον βασιλιά Κάρολο IV. Είναι ένα από τα παλαιότερα Πανεπιστήμια στον κόσμο και το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Τσεχίας. Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου είναι ένα διακεκριμένο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα με μοναδική ιστορική παράδοση. Αποτελείται από δεκαεπτά σχεδόν ανεξάρτητα και αυτοδιοικούμενα τμήματα που βρίσκονται στην Πράγα, στο Πίλσεν και στο Χράντετς Κράλοβε.

ΠΡΑΓΑ
Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα της Τσεχίας και χάρη στην εξαιρετική γεωγραφική της θέση είναι το πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Στις μέρες μας η Πράγα έχει γίνει από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Η είσοδος της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το Μάιο του 2004, η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της και η πληθώρα των ιστορικών μνημείων συνέβαλλαν στη ραγδαία εξέλιξή της. Από τα μεσαιωνικά χρόνια έχει θεωρηθεί ως μια από της ομορφότερες πόλεις του κόσμου και αναφέρεται ως βασιλική, χρυσή πόλη με τους χιλιάδες πύργους. Στην Πράγα βρίσκεται το παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο του Καρόλου.

  • Οι σπουδές πραγματοποιούνται στο Αγγλόφωνο τμήμα του Πανεπιστημίου.
  • Η διάρκεια των σπουδών είναι πέντε χρόνια.
  • Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται χωρίς εξετάσεις, με ειδική αξιολόγηση των αιτήσεων και συστατικές επιστολές. Η CMS Agency εξασφαλίζει την άμεση εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.
  • Τα δίδακτρα είναι 220.000 CZK/ έτος.

Web: http://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-39.html

Ακολουθήστε μας

FACEBOOK TWITTER GOOGLE + LINKEDIN YOUTUBE

Επικοινωνία

Διεύθ.: Νίκης 23, Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

Τηλ.: 211 7508143

Fax: 211 7508144

Κινητό: 6984044803

Web: http://www.cmsagency.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων